Lämpimäisiä Naapantuurassa on sen seitsemää sorttia, lähes täyttä ruista, makoisaa kauraa ja vehnästä, monenlaista suolaista, voileipää ja kaunista makeaa. Lähes kaikki leivonnaiset ovat laktoosittomia. Suurempiakin eriä  voi tilata puhelimitse, tilausaika on kaksi arkipäivää etukäteen.

Ruisleivätreikaleipa
Naapantuuran ruisleivät jäävät mieleen useista syistä. Parhaassa ruistaikinassa on mahdollisimman paljon oikeaa runsaskuituista, terveellistä ruista (79%). Hiivaleipäjauhoa käytetään vain taikinan leipoutuvuuden vaatima määrä. Yhtä tarkkaan mitattava on suola. Sitä ei saa olla liikaa, mutta gramman osatkin vaikuttavat leivän makuun.  Valikoimissa on muun muassa ruislimppua, ruisvuokaleipää, reikäleipää, ruiskulkuria ja paljon muuta maukasta. Naapantuuran leipureiden hyppysissä ovat myös muodot.

ruiskalat

Muut ruokaleivät
Mahtava ja makoisa valikoima uunituoretta ruokaleipää, kuten kauraleipää, kaurasämpylöitä, kaurajuustosämpylöitä, sekahiivaleipävuokaa, ranskanleipää, vehnäsämpylöitä, porkkanaleipää ja porkkanarinkeleitä, karjalanpiirakoita, lihapiirakoita jne.

Aamiais- ja välipalat
Naapantuuran kahvilan aamupala- ja välipalaleipien tuoreus niin leivän, leivänpäällisten kuin vihreiden vihannestenkin osalta on kahvilan väen kunnia-asia. Arkiaamun maukkaimman aamupalan saa kello 6.30 alkaen Kausalan Naapantuurassa! Samantien saat ostetuksi myös päivän parhaat eväät!

katkarapuleipaValikoimissa on juustosämpylöitä, kinkkusämpylöitä, lohileipiä, ruiskulkureita, perunapiirakoita metwurstilla, riisipiirakoita kinkulla ja paljon muuta maistuvaa.

Voileipäkakut
Voileipäkakkujen alin kerros on ruisvuokaleipää, seuraavat kerrokset sekahiivaleipää.

Kalavoileipäkakku kostutetaan lohimajoneesilla, täytteenä kasvirasvapohjaista cremeä ja savukirjolohta. Koristelu kylmäsavulohta, juustoraastetta, viinirypäleitä, vaihtoehtoisesti kylmä- ja lämminsavukirjolohta, katkarapuja. Vihreä tilli raikastaa lopputuloksen.

Lihavoileipäkakku kostutetaan lihaliemellä, täytteenä on kasvirasvapohjaista cremeä, kinkkupaprikapasteijaa, hienonnettua saunapalvikinkkua ja Heinosen jahtimakkaraa. Koristeena kinkkua, juustoraastetta, tomaattia, kurkkua ja persiljaa.

Pullapitkot
Voi on Naapantuuran hyvien pullien mauste. Riittävät mauste-, hillo- ja hedelmämäärät takaavat kierre-, wiener- ja täytepitkojen suussasulavuuden. Ja pitkovalikoimaa riittää: kahvipitko, kanelikierrepitko, omenatäytepitko, vadelmatäytepitko, wienerpitko marjoilla.

viineritKahvileivät, myymälä/kahvila
Kahvileipien pullataikinapohja on leivottu voilla. Munkit, viinerit ja kahvileipien kermavaahdot ovat laktoosittomia. Myyjämme opastavat kahvileipien valinnassa. Valikoimissa on mm. croissantteja, omenapullia, munkkirinkeleitä, munkkipossuja vadelmahillolla, omenasarvia, wienermunkkeja, vadelmapiirakoita, kermatyynyjä, silmukkaviinereitä aprikoosihillolla, tanskanviinereitä, vadelmaviinereitä, voisilmäpullia ym. Kahviloissa on tarjolla omien tuotteiden lisäksi myös gluteenittomia leivonnaisia.

Täytekakut ja tortut
Naapantuuran täytekakut valmistetaan tilaajan toiveiden mukaan. Tarjolla on myös vakiokakkuja, joiden täytteenä on ananas-passionhillo ja vadelmahillo ja koristeena esimerkiksi kattauksen mukaan valittavat marsipaani- tai vohveliruusut, hilloraidat, hedelmät tai kesällä tuoreet marjat.
Kuorrutusvaihtoehdot: creme = vähälaktoosinen maitopohjainen kasvisrasvasekoite, kerma = hyla, vähälaktoosinen vispikerma

Täytekakkujen koot 10, 15, 20 ja 30 henkilölle tai sopimuksen mukaan.

taytekakkuCremetäytekakku
Sokerikakkupohjan täytteenä vadelma- ja ananaspassionhillo sekä kasvisrasvapohjainen creme. Kuorrutus cremellä, koristelu marsipaaniruusuilla, reunoilla paahdettuja mantelilastuja. Koristeluvaihtoehdot: hedelmät, hilloraidat, lasten koristeet, kesäaikana kotimaiset mansikat.

Hedelmätäytekakku
Sokerikakkupohjan täytteenä vadelma- ja ananaspassionhillo sekä creme. Koristeluna erilaisia hedelmiä, mm. persikka, ananas, kirsikka, hyytelö sekä kookoshiutaleita.

Hedelmäkermatäytekakku
Sokerikakkupohjan täytteenä vadelma- ja ananaspassionhillo sekä hylavispikerma. Koristeluna erilaisia hedelmiä, mm. persikka, ananas, kirsikka, hyytelö, hylakermavaahto sekä mantelilastuja.

suklaaleivoksiaKinuskitäytekakku
Sokerikakkupohjan täyteenä vadelma- ja ananaspassionhillo sekä creme tai kerma. Kuorrutus kinuskilla ja cremellä tai kermalla, koristelu marsipaaniruusuilla ja -kukilla, reunoilla paahdettuja mantelilastuja.

Käpykakku vadelmahillolla

Juustotorttu